12-11-13

L ARKKITEHDEILLE SRO-JÄSENYYS

L Arkkitehdit Oy:sta on tullut 12.11.2013 Pietarin NP Suunnittelijayhdistys SRO:n jäsen nro 561. NP Suunnittelijayhdistys SRO on ei-kaupallinen ja itsesäätelevä järjestö, jonka toiminta on määritelty Venäjän Liittovaltion Yhdyskuntasuunnittelun koodeksissa 190-FZ sekä liittovaltion itsesääteleviä järjestöjä koskevissa laeissa. Itsesäätelevät järjestöt korvaavat entisen lisenssijärjestelmän. Järjestelmään on alettu siirtyä Venäjällä vuodesta 2009 alkaen. Yhdistyksen jäsenillä on lupa erityisalojen suunnitteluun Venäjän alueella. Lisää tietoa (venäjäksi ja englanniksi).

Jäsenyyden myötä toimistomme on saanut suunnitteluluvan koko Venäjän alueella, ja olemme arkkitehtina täysin tasavertaisia paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Suunnittelutoimintamme Venäjällä on kasvanut vahvasti viime vuosien aikana ja kasvun odotetaan jatkuvan tasaisena tulevaisuudessakin. Suunnittelemme tällä hetkellä kauppakeskuksia Pietariin, toimistoja Moskovaan ja Pietariin, sekä yhdessä yhteistyökumppanimme AMFI Arkkitehdit Oy:n kanssa urheilurakennuksia Jaroslaviin. Myös ympäristö- ja energiapalvelumme on etabloitunut Venäjälle. Parhaillaan ovat käynnissä kolmen merkittävän hankkeen LEED –sertifiointiprosessit.