Robert Trapp

Toimitusjohtaja, osakas
GSM. 040 902 2613
robert.trapp@l-ark.fi

Robertilla on yli 20 vuotta kokemusta rakennushankkeiden vetämisestä Suomessa ja kansainvälisesti. Hän on ollut vaikuttamassa mm. niin Nokia NSN pääkonttorin kuin Skanskan upouuden pääkonttorin suunnittelussa. Tätä nykyä Robert paitsi luotsaa L Arkkitehteja, myös reissaa Venäjällä uusien hankkeiden puitteissa, ja välillä maailmallakin luennoimassa esim. tietomallinnuksesta. Robert tuli taloon vuonna 1995 ja osakkaaksi 2000. Toimitusjohtaja hän on ollut vuodesta 2012, pätevöidyttyään vuosien varrella erityisesti toimisto- ja hotellirakentamisen parissa ja toimittuaan pitkään toimiston epävirallisena suunnittelujohtajana, sekä varatoimitusjohtajana vuodesta 2007. Nuorena arkkitehtinä Robert ehti käydä myös suunnittelemassa jalokiviliikkeen ja pankkeja Itävaltaan.

Niklas Sucksdorff

Hallituksen puheenjohtaja, osakas
GSM. 040 902 2617
niklas.sucksdorff@l-ark.fi

Niklas on vuosien varrella suunnitellut niin toimistoja, hotelleja kuin asuntoja, viime aikoina hän on myös laajentanut vaikutusalueensa Venäjän kohteisiimme sekä stadion-konseptimme kehittämiseen. Niklaksen viimeisimpiä hankkeita ovat myös pian kohoava Marriott-hotelli Länsiväylän kupeessa sekä lukuisat asuntokohteet pääkaupunkiseudulla. Niklas liittyi joukkoon 1998 ja osakkaaksi 2002, ja hän toimii myös osittain omistamamme Amfi Arkkitehtien hallituksen puheenjohtajana. Toisin kuin useimmat arkkitehdit, Niklas osaa edelleen käyttää naruviivainta, eikä ikinä pukeudu kokomustaan.

Harri Koskinen

Varatoimitusjohtaja, osakas
GSM. 040 902 2615
harri.koskinen@l-ark.fi

Harrin osaavien käsien kautta kulkevat mm. monet kaupan alan hankkeemme, tälläkin hetkellä työn alla on viisi kauppakeskusprojektia ympäri Suomea. Esimerkiksi myös Porvoon Kuninkaanportin alueen suunnittelu on kuulunut Harrin työtehtäviin. Toimistossamme hän on ollut vuodesta 1999, osakas hänestä tuli 2002. Harri ehtii mukaan moneen ja kertoo niin paljon juttuja, että osa niistä on jopa hyviä. Kaiken muun puuhan sivussa hän on myös esiintynyt tv-sarjassa ja parissa elokuvassa, ja vieläpä mallina Trendi-lehdessä.

Harri Salminen

Osakas
GSM. 040 902 2616
harri.salminen@l-ark.fi

Harri tietää kaiken tietomallintamisesta ja eri suunnittelijatahojen mallien yhteensovituksesta. Alkujaan Harri palkattiin 1997 kahdeksi viikoksi tekemään perinteistä pienoismallia. Malli tuli kyllä valmiiksi mutta Harri jäi silti, ja ryhtyi vielä osakkaaksi vuonna 2007. Sittemmin hän on laittanut kuriin ja järjestykseen toimistomme tietotekniikan, ohjelmat ja metodit, ja tietenkin 3D-mallintamisen. Harri onkin perfektionisti, joka haluaa säätää kaikkea kunnes se on täydellistä. Kuten muutkin kunnolliset perheenisät, Harri harrastaa pääasiassa lastensa kuskaamista paikasta toiseen. Silloin tällöin hän myös juoksee maratonin, muttei enää ihan joka vuosi.

Jari Lonka

Osakas
GSM. 040 592 8960
jari.lonka@l-ark.fi

Jarin vastuulla on toimistomme kaupunki- ja aluesuunnittelu. Sillä alueella hän onkin saavuttanut runsaasti menestystä; Jari on viime vuosina napannut palkintoja lukuisissa aluesuunnittelukilpailuissa. Jari myös opettaa Aalto-yliopistossa yhdyskuntasuunnittelua ja on L Arkkitehtien osakas vuodesta 2014 lähtien. Ennen laajempiin kokonaisuuksiin keskittymistä, Jari ehti suunnitella toimistoja ja kaupan kohteita, ja tulla tunnetuksi loistavana 3D-kuvantekijänä, jolla oli erityinen viehtymys limevihreään. Opetusuransa Jari aloitti jo vuosia sitten lasten arkkitehtuurikoulu Arkissa. Nyt jotkut entiset Arkkilaiset ovatkin taas Jarin oppilaina yliopistolla.

 

Mari Ille

Johtava arkkitehti
Arkkitehti SAFA
GSM. 040 9022 630
mari.ille@l-ark.fi

Marilla on pitkä kokemus vaativien projektien vetämisestä hankesuunnittelusta aina toteutukseen asti. Erityisesti Mari on keskittynyt asunto- ja korjausrakentamiseen. Hankkeet ovat vaihdelleet monenlaisesta erityisasumisesta korkeatasoisiin asuntoihin ja haastaviin hybridihankkeisiin. Uransa aikana Mari on ehtinyt suunnitella myös päiväkotia, suojelukohteiden uudelleenkäyttöä sekä näyttäviä ullakkoasuntoja. USA:ssa työskennellessään hän jopa suunnitteli luostarin korjauksen katolisille nunnille.

Anu Pahkala

Johtava arkkitehti
Arkkitehti SAFA
GSM. 040 9022 629
anu.pahkala@l-ark.fi

Anu on vetänyt projektien hanke- ja toteutussuunnittelua jo 90- luvulta saakka. Hän pitää monen tyyppisistä hankkeista ja onkin suunnitellut kohteita rivitaloista yli 20-kerroksiseen hotellitorniin. Mukaan on mahtunut myös toimistorakennuksia, liiketiloja sekä kaavahankkeita. Uudisrakennusten lisäksi Anu on suunnitellut useita peruskorjauksia ja käyttötarkoituksen muutoksia. Anun käsissä uuden elämän saaneista rakennuksista vanhimmat ovat 1800-luvulta asti. Viime vuosina hänen työpöydällään on ollut pääasiassa hotellihankkeita sekä muutama asuntokortteli.